Recursos per a la recerca de feina

El Servei d'Orientació i Acompanyament Laboral i Formatiu (SOAL) us pot acompanyar en tots aquells processos en els que participeu vinculats a la recerca de feina i a l'orientació sociolaboral i formativa. Només cal que contacteu amb nosaltres a través de l'adreça electrònica: ocupacio(ELIMINAR)@corberadellobregat.cat o trucant al telèfon 93 650 02 11 i us ajudarem en tot allò que necessiteu

 • El Curriculum Vitae

 • Carta de presentació

 • L'entrevista de feina

  Processos de selecció de personal: L’entrevista

  Coneixeu alguna persona que no es posi nerviosa quan té una entrevista de feina? Sabeu que, en el moment de fer l'entrevista, amb 4 pautes bàsiques, podeu marcar la diferència entre la resta de persones candidates i vosaltres? Tot seguit us adjuntem les claus

  Entrevistes virtuals

  Tot i que les eines 2.0 ja formaven part de les nostres vides, en els darrers mesos ens han demostrat ser una eina imprescindible per a la nostra quotidianïtat. Han irromput a les nostres vides amb molta força i ho han fet per quedar-se!

  Davant la impossibilitat de realitzar trobades presencials, moltes empreses han optat per realitzar processos de selecció virtuals. Saps com fer front a una entrevista d'aquestes característiques? T'expliquem tot allò que has de tenir en compte per dur-la a terme amb èxit!

  Preparem una entrevista de treball: La comunicació

  Tens una entrevista de feina i no saps com preparar-la? Fa temps que no participes en un procés de selecció i no saps quin tipus de preguntes et poden fer? Fes una ullada a les preguntes freqüents i descobreix les expressions que et poden ajudar a respondre aquestes qüestions.

  L'entrevista de feina: Preguntes freqüents

  Alguna vegada us heu quedat en blanc a l'hora de respondre una pregunta a una entrevista de feina? Teniu dubtes sobre quina és la resposta més adequada per a les preguntes que us formulen? Doncs tot seguit trobareu les claus per a què això no us torni a passar!

 • Altres recursos