Salutació de l'alcaldessa

Us dono la benvinguda i us agraeixo que visiteu la pàgina web del municipi de Corbera de Llobregat.
A la nostra pàgina web, que és la vostra, i que està feta amb idea de servei a la comunitat, entenem que és un deure de les Administracions apropar-se als ciutadans, aprofitant els recursos que les noves tecnologies ens faciliten. Amb aquesta pàgina web volem donar als nostres convilatans tota la informació que necessitin, des de casa i durant 24 hores al dia durant 365 dies a l'any.

També ens agradaria que, a través d'aquesta web, aquells que no ens coneixen puguin saber com és Corbera, on està situada, i totes aquells trets característics del nostre poble i dels seus voltants.

El caràcter acollidor del nostre poble ha fet possible que convisquin les tradicions culturals, socials i festives pròpies del poble català, amb altres cultures i tradicions vingudes d'altres terres i també d'altres països, que ens han enriquit a tots. El resultat és una població plural i diversa que és el present del nostre poble i representa també el seu futur.

També comptem amb un teixit social i associatiu molt important, amb més d'una trentena d'entitats esportives i culturals, algunes centenàries, que donen constància de que la nostra societat civil està formada per persones emprenedores i amb molta empenta.

Som un poble amb un terme municipal molt gran, amb una història milenària. Hem de continuar treballant per conservar i ensenyar el passat i millorar cada dia per construir un millor futur.

Els 17 regidors escollits, representem la voluntat del poble a través de les urnes i hem de donar exemple davant dels nostres veïns i veïnes. Hem de tenir sempre present que si hem accedit a aquest càrrec és per què la nostra aposta personal va lligada a la nostra voluntat de servei. Ens posem al servei de tots els Corberencs i Corberenques sense excepció. Sense exclusions ni prejudicis. Ens posem a la vostra disposició per rebre comentaris, crítiques, suggeriments i opinions que serveixin sempre per poder millorar el poble i la qualitat de vida de tots els que hi vivim. Volem un govern obert i proper.

Espero que sigui del vostre grat el contingut d'aquesta pàgina, que hi trobeu allò que cercàveu i, a poder ser, hi feu alguna troballa més que resulti del vostre interès. Us convido a visitar-nos, amb la seguretat que la imatge real del nostre territori, que supera la virtual, complirà i satisfarà plenament les vostres expectatives.

Fins aviat!!