Què visitar?

Corbera Medieval


Durant l'època medieval el Llobregat va ser la frontera de la Catalunya vella; aquesta és la raó de bona part del patrimoni que va néixer amb una finalitat defensiva: torres, castells i camins que els connectava.
El nucli històric de Corbera de Llobregat conserva la fisonomia d'aquesta època i de com es vivia fa més de cinc-cents anys en una vila feudal. El tramat de carrers del nucli històric conserva un gran encant i acull edificis tan singulars com l'església de Santa Maria, les ruïnes del Castell medieval o el Casal de Santa Magdalena.
Segueix la ruta a peu aquí 

Sant Ponç de Corbera


El monestir de Sant Ponç és una de les joies del romànic llombard del segle XI. Un edifici que es caracteritza per la seva harmonia, una gran funcionalitat i austeritat decorativa. El seu emplaçament és d'interès paisatgístic i va ser escollit amb cura en el camí de Vilafranca. D'aquesta forma, es tenia control visual del castell de Corbera i els campanars de La Palma. Cada segon diumenge de maig se celebra l'aplec de Sant Ponç i el monestir es converteix en escenari de la festivitat de les remeieres i els herbolaris.
Visites a càrrec del Bisbat de Sant Feliu visitesculturals(ELIMINAR)@bisbatsantfeliu.cat

Visita individual amb guia

Visita en grup

El Pessebre més antic de Catalunya


Les representacions del Pessebre Vivent constitueix un espectacle de gran qualitat que aprofita l'entorn natural de la penya del Corb com a escenari. El fet que el públic es mogui i els més de 200 actors que es posen a la pell dels personatges són fruit de la seva singularitat. La primera representació va ser l'any 1962, fet que el converteix en el primer Pessebre vivent de Catalunya, arribant a ser una manifestació cultural i popular que ha esdevingut patrimoni immaterial.
Visita'l durant el mes de desembre i gener
www.pessebrecorbera.cat

Venda d’entrades

Senderisme


Caminar per serres i pujols, entre cingleres i penya-segats que són l'amagatall dels corbs. La major part del territori està ocupat per boscos d'alzines, roures i pins blancs i són l'hàbitat d'un gran. Camins que ens guien entre masies, fonts, cabanes de pedra i antigues vies de comerç que encara conserven creus de terme, forns de guix i de calç i capelles de verges i sants.
Els senders de Corbera de Llobregat són tan rics i diversos com ho és el nostre paisatge. Endinsar-se en ells, és caminar a través de la nostra natura, cultura i arquitectura.
Consulta els senders aquí

Miradors naturals


Puja als balcons naturals per gaudir d'unes vistes esplèndides que milloren si és l'hora de l'alba. La plana del Baix Llobregat, Montserrat o la ciutat de Barcelona són algunes de les típiques vistes des dels cims de Corbera. Els miradors de Corbera, han servit, al llarg del temps, de punt estratègic per al control bèl·lic i la defensa d'un territori que ha fet de barrera natural entre la vall del Llobregat i les muntanyes de l'Ordal.

Proximitat


I el més curiós de tot és que a Corbera s'arriba en transport públic, som zona 1!
Autobusos cada 30 minuts des de Barcelona. Consulta horaris amb Autocorb www.autocorb.com


Punts d’Informació Turística


OAC. Oficina d'atenció a La Ciutadania
La Pau, 5
Tel: (+34) 936 500 211
turismecorbera(ELIMINAR)@corberadellobregat.cat
Horari: dill - div de 8.30 h a 14 h
Dimarts de 14 h a 18 h
Vacances escolars d'estiu, Nadal i Setmana santa: de dill a div de 8:30 a 14 h.


Hotel Can Fisa 
C. Bellavista, 1
Tel: (+34) 936 500 000
canfisa(ELIMINAR)@canfisa.com


Forn de pa i pastisseria Cardona 
c. de Sant Antoni, 23
Tel: (+34) 936 501 411
info(ELIMINAR)@pastisseriacardona.com
Horari: dill - div 7:15 h - 14 h i de 17 h a 20 h
Dissabte de 7:30 h a 14:30 h i de 17 h a 20 h
Diumenge i festius 8 h a 14:30 h


Plànol d'ubicació d'elements d'interès

Ubicació dels principals punts d'interès del patrimoni arquitectònic i natural.