El casal de les Magnòlies

El Casal de les Magnòlies

Gestió del servei:
Àrea de Benestar Social i Gent Gran

C/ Progrés, 1

93 650 17 06

magnoliesjunta(ELIMINAR)@gmail.com

9-13.30h

Tot l’any

A qui s'adreça: Gent gran

És un espai per a la gent gran, gestionat per l’Àrea de Benestar Social i Gent Gran amb la col·laboració de l’Associació del Casal de Les Magnòlies.   Té com a objectius:

  • Oferir alternatives que permetin incidir en la satisfacció de les necessitats socials i d'autoestima de la gent gran del municipi.
  • Fomentar la participació d'aquest col·lectiu en la dinàmica social.
  • Oferir una programació estable d'activitats lúdiques i formatives adreçades a les persones grans al Casal Les Magnòlies.
  • Establir al Casal Les Magnòlies un punt d'informació d'activitats, serveis i recursos adreçats a la gent gran.

El Casal ofereix una programació estable d'activitats adreçades a les persones majors de 65 anys i adaptades a la situació actual, garantint totes les mesures de seguretat. 

El Casal de la Gent Gran va reobrir les seves portes el dia 6 de setembre de 2021, seguint les recomanacions del PROCICAT i seguint les recomanacions habituals d’ús de mascareta, distància i desinfecció.

Com a mesura preventiva es realitzarà un control de les persones que accedeixen al Casal per poder fer-ne seguiment en cas que es produís algun contagi.

El Casal obrirà de dilluns a divendres de les 9 a les 13.30 h.  El telèfon de contacte és el 93 650 17 06

Totes les activitats programades estaran obertes a totes les persones majors de 65 anys prèvia inscripció per poder garantir que no es supera l’aforament de la sala.

A més, el Casal ofereix una programació mensual de tallers i xerrades.  Per a més informació sobre dies i horaris d’aquestes activitats, truqueu al Casal de Les Magnòlies.