El casal de les Magnòlies

El Casal de les Magnòlies

Gestió del servei:
Àrea de Benestar Social i Gent Gran

C/ Progrés, 1

93 650 17 06

cggmagnolies(ELIMINAR)@gmail.com

De 9 a 13.30h i de 16.30 a 20.00 h

Tot l’any

A qui s'adreça: Gent gran

És un espai per a la gent gran, gestionat per l’Àrea de Benestar Social i Gent Gran amb la col·laboració de l’Associació del Casal de Les Magnòlies.   Té com a objectius:

  • Oferir alternatives que permetin incidir en la satisfacció de les necessitats socials i d'autoestima de la gent gran del municipi.
  • Fomentar la participació d'aquest col·lectiu en la dinàmica social.
  • Oferir una programació estable d'activitats lúdiques i formatives adreçades a les persones grans al Casal Les Magnòlies.
  • Establir al Casal Les Magnòlies un punt d'informació d'activitats, serveis i recursos adreçats a la gent gran.

El Casal ofereix una programació estable d'activitats adreçades a les persones majors de 65 anys i adaptades a la situació actual, garantint totes les mesures de seguretat.   

*Les activitats poden estar subjectes a canvis en funció de les inscripcions o de la disponibilitat dels talleristes.

Activitats per a la gent gran. Programació Tardor 2023

El Casal de la Gent Gran va reobrir les seves portes el dia 6 de setembre de 2021, seguint les recomanacions del PROCICAT i seguint les recomanacions habituals d’ús de mascareta, distància i desinfecció.

Com a mesura preventiva es realitzarà un control de les persones que accedeixen al Casal per poder fer-ne seguiment en cas que es produís algun contagi.

El Casal obrirà de dilluns a divendres de les 9 a les 13.30 h i de les 16.00 a les 20.00 h.  Durant el mes d’agost el Casal obrirà només en horari de matí.  El telèfon de contacte és el 93 650 17 06.

Totes les activitats programades estaran obertes a totes les persones majors de 65 anys prèvia inscripció per poder garantir que no es supera l’aforament de la sala.

A més, el Casal ofereix una programació mensual de tallers i xerrades.  Per a més informació sobre dies i horaris d’aquestes activitats, truqueu al Casal de Les Magnòlies.