Isa-vet Clínica Veterinària

Isa-vet Clínica Veterinària

Andreu Cerdà, 35

08757 - Corbera de Llobregat

Telf: 93 181 44 05

E-mail: isavetclinica(ELIMINAR)@gmail.com

Web: www.corberaveterinaria.com

Horari:

De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30h i de 16:30 a 20:30h

Dissabtes de 9:30 a 13:30h

Som una Clínica Veterinària nova a Corbera amb mes de 12 anys d'experiència que oferim un servei de Visites, Consultes, Servei a domicili, Laboratori propi, Diagnostic per la imatge (radiologia, ecografia), Electrocardiografies, Cirurgies.

L'activitat consisteix en l'atenció veterinària dels animals de companyia (gossos, gats ,petits mamífers i exòtics). Disposem d'unes instal·lacions modernes que ofereixen comoditat i confort pels propietaris i les seves mascotes, espais amplis, màxima higiene i desinfecció de l’establiment.

A part de l'activitat mèdica propiament dita, que inclou la prevenció i diagnòstic de les patologies, s'ofereix als clients consells sobre nutrició i higiene adaptats a cada animal en concret, tenint en compte edat, disfuncions, etc.

També es tracta el tema de l'educació i socialització dels animals, tant per problemes de conducta, com per gossos que practiquen algun esport, agility, canicross, pastoreig,... treballant amb el reforç positiu.

La clínica ofereix atenció personalitzada a domicili en situacions d'indisponibilitat per part del client a mes de treballar problemes de conducta a casa.

Xarxes socials