López Giménez Asociados, C.B.

López Giménez Asociados, C.B.

La Pau, 25

08757 - Corbera de Llobregat

Telf: 93 650 09 55

E-mail: info(ELIMINAR)@clinicalopezgimenez.com

Web: http://www.clinicalopezgimenez.com/

Horari:

De dilluns a divendres de 15 h. a 21 h.

El Dr Julián López i la Dra. Mª José Giménez estan al capdavant d'un equip de professionals altament especialitzats en totes les branques de serveis odontològics, completant els mateixos amb l'obertura d'un nou centre a Barcelona situat al Passeig de Gràcia amb Diputació, on es realitzaran tractaments de rejoveniment facial i dental.

En la mateixa consulta podrà ser atès en l'especialitat que necessiti, des odontopedriatras i ortodoncistes per als seus fills fins a tractaments sota sedació o anestèsia general en pacients d'alt risc o que vulguin realitzar el tractament complet en una sola sessió.

Especialització, atenció personalitzada, professionalitat i responsabilitat en els tractaments així com vint anys d'experiència en generar somriures són la nostra millor garantia, sempre tractant al pacient des d'un punt de vista mèdic i amb les tècniques més avançades.

TRACTAMENTS:

Odontologia Preventiva
Odontologia general
Odontopediatria
ortodòncia
Periodòncia
pròtesis
Implantologia
cirurgia oral
radiologia dental
Tractaments odontològics sota sedació o anestèsia general
Pacients amb patologia prèvia (hipertensos, diabètics, cardiòpates, disminuïts psíquics i físics),
Medicina estètica: Rejoveniment facial i dental (botox, farcits facials, microdermoabrasió, peeling, llum polsada, mesoteràpia, làser),
Odontologia estètica
Blanquejaments amb làser.

Xarxes socials