Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   
Ajuntament de Corbera de Llobregat

Els regidors del PDeCAT s’incorporen al govern municipal

Els regidors del PDeCAT s’incorporen al govern municipal
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 24.01.18
El nou pacte apel·la al respecte en la diversitat i a l’entesa en la diferència

Aquest matí, els regidors i regidores dels grups municipals dels Socialistes, Moviment pel Canvi i Grup Independent d’Urbanitzacions han signat un acord de govern amb els regidors del PDeCAT, mitjançant el qual els regidors Èric Blanco i Pol Ejarque s’integren en el govern municipal i es fan càrrec de les Àrees de Transparència i Participació Ciutadana, de Medi Ambient, de Mobilitat, de Desenvolupament Econòmic i de Comunicació.

El pacte té com a objectiu garantir la governabilitat i l’estabilitat del municipi, així com la voluntat de donar continuïtat a les actuacions previstes, rendibilitzant al màxim els recursos econòmics disponibles en benefici de la ciutadania de Corbera. Fruit de l'acord, també es crea una nova Àrea de Transparència i Participació Ciutadana, de la qual se’n farà càrrec Èric Blanco.

L’acord apel·la al respecte en la diversitat i a l’entesa en la diferència i manté els eixos més principals del pacte signat a començaments de mandat. El grup municipal del PDCAT de Corbera destaca que en els acords del pacte es contempla “la condemna a l’aplicació de l’article 155 en totes les seves formes i s’exigeix l’alliberament de Jordi Sánchez, Jordi Cuixart, Oriol Junqueres i Joaquim Forn”.


Ajuntament de Corbera de Llobregat
Carrer de la Pau, 5 · Corbera de Llobregat
Tel: 93 650 02 11 · Fax: 93 650 06 62
C.I.F.: P0807100C