Martina Gay, del Club Patí Corbera, a la Selecció Catalana d’hoquei patins

La jugadora del Club Patí Corbera Martina Gay Usach ha estat seleccionada per la Federació Catalana de Patinatge per formar part de la Selecció Catalana d'hoquei patins. Així ho ha fet públic la pròpia FeCaPa al seu web el passat 6 d'abril.

La Martina va començar a practicar l'hoquei amb només 4 anys, i des de ben petita ha destacat per la seva lluita, compromís i tècnica. Al nostre Club ha jugat sempre en equips mixtes, amb la única excepció de les temporades 18-19 i 19-20 on, a més, vam poder tenir equip femení de categoria FEM11. Malauradament aquest equip no es va poder sostenir, i la Martina va començar a compaginar jugar en els equips mixtes del nostre Club i amb l'Igualada Femení.

Enguany, i després d'haver estat cridada per la Federació als entrenaments oficials de tecnificació, la Martina ha demostrat, a totes les sessions d'entrenament de preselecció, les seves qualitats i les seves ganes de créixer en l'hoquei patins. Finalment, ha entrat a formar part la Selecció en categoria FEM13.

Per a nosaltres és un orgull que representi el nostre Club a la Selecció Catalana, i l'encoratgem a seguir treballant i perseguint els seus objectius. Enhorabona, Martina!