La corberenca Laia Sanz, Creu de Sant Jordi 2020

L'esportista corberenca Laia Sanz ha estat una de les persones guardonades amb la Creu de Sant Jordi 2020, premi atorgat a personalitats que destaquen en el pla cívic o cultural o perper la seva defensa de la identitat catalana o que destaquin en el pla cívic o cultural. 

Segons s'explica en el text, la Laia ha estat premiada "per una carrera brillant en un àmbit extraordinàriament competitiu" que inclou nombrosos títols de trial femení.  També destaquen que "la projecció internacional del seu palmarès l'ha convertit en una ambaixadora de Catalunya i de la seva tradició esportiva"

La Creu de Sant Jordi és un dels màxims reconeixements que pot rebre una persona per part de la Generalitat de Catalunya. La distinció es va crear el 1981 amb la finalitat de distingir les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya. 

En paraules de l'alcaldessa, Montserrat Febrero «tot el poble de Corbera ha de sentir-se orgullós de la Laia Sanz, i des de l'Ajuntament també ens sumem a la felicitació més enèrgica cap a una persona d'una trajectòria excepcional».