Forn de Pa-Pastisseria Cardona

Forn de Pa-Pastisseria Cardona

Sant Antoni, 23

08757 - Corbera de Llobregat

Telf: 93 650 14 11

E-mail: info(ELIMINAR)@pastisseriacardona.com

Web: http://www.pastisseriacardona.com/

Horari:

De dilluns a divendres: Matí 7.15 a 14.30h Tardes de 17 a 21 h
Dissabte: Matí de 7.30 a 15 h tarda: 17 a 21 h.
Diumenges i festius: de 8 a 15.30h

Forn de Pa i Pastisseria Cardona és una empresa familiar centenària, fundada l'any 1885. L'activitat de pastisseria s'incorporà a l'empresa l'any 1942. Des de sempre ha tingut com a referent la QUALITAT i el SERVEI. Una acurada selecció de les millors matèries primeres, una elaboració tradicional i artesana, juntament amb una atenció personalitzada, han aconseguit el reconeixement dels nostres clients.

El sabor del pa de sempre i les diverses varietats complementen dia rere dia la tradició i la modernitat. El pa de pagès, pa rústic, pa de nous, pa de Valls, xapata i la nostra "Coca de Forner"sobretot els dissabtes a la tarda.

La pastisseria tradicional: Rebosteria, Pasta de Té, Lioneses, Pasta de Full, Braços de gitano, Pastissos de crema i fruita natural, Massinis, etc, junt a la pastisseria moderna i innovadora: Mousses i Mousselines, Postres de Got, etc. El nostre "Sacher" fet amb la formula tradicional "vienesa" te una gran acceptació en els nostres clients.

El nostre apartat de xocolates hi trobareu un gran assortit de bombons fets a casa amb cacaus de diverses procedències, i també la "Xocolata de Vidre", la negre amarga amb ametlles caramel·litzades, o la de llet amb avellanes també caramel·litzades.

A la secció de cafeteria podrà gaudir d'un ambient agradable i tranquil tot prenent una xocolata desfeta amb melindros, o uns creps o una porció de "sacher" o de pastís de poma amb un cafè amb llet per berenar. Per esmorzar, tot llegint la "prensa " del dia una barreta cruixent amb pa amb tomàquets i pernil ibèric, amb un suc de taronja natural entre altres.

L'assortiment de pastisseria salada es molt extens des de uns exquisits canapès, pasta cocktail, coca de recapta varies, croisants farcits, sandvitxos, pastissos salats de tonyina o gambes, trenes vegetals, etc.

Per últim el nostre servei de càtering per tot tipus de celebracions: aniversaris, comunions, batejos, inauguracions, fires, convecions...

A Pastisseria Cardona hi trobarà un servei acurat i adaptat a les seves necessitats, dels que estem segurs en quedarà satisfet.

Xarxes socials