Del Bosc a la Vinya

Dissabte, 18 d’octubre de 2025 de 17:30h a 20:30h

En el marc de la Quinzena Sostenible del Baix Llobregat, viurem una jornada que fusiona natura i gastronomia.

L'Edgar Madrenys  ens guiarà en un itinerari d'interpretació de la natura i assistirem a una sessió d'anellament d'ocells per descobrir la biodiversitat local a través d'aquesta activitat científica.

La jornada seguirà a l’Hotel Can Fisa, certificat amb Biosphere, on gaudirem d’un aperitiu inspirat en els boscos i les muntanyes de Corbera de Llobregat, maridat amb vins del celler Vinyes que Atrapen, que ens sorprendran amb una explosió de sabors, textures i aromes.

Organitza Ajuntament de Corbera de Ll. i Restaurant Can Fisa.

Quin cost té:

L'itinerari és gratuït. Opció aperitiu = 16€. Pots inscriure't a tota la jornada (itinerari i aperitiu) o bé només a una de les dues activitats.

Adreça:

El punt de trobada es facilitarà en el moment de la inscripció. Per apuntar-te a qualsevol activitat envia un correu a turismecorbera@corberadellobregat.cat o truca al 663 225 860.

Darrera actualització: 3.10.2025 | 14:35