Finalitza el cicle de caminades de marxa nòrdica per a majors de 55 anys

El cicle de caminades de marxa nòrdica destinat a persones majors de 55 anys va arribar ahir al seu final amb un bon balanç de participació. L'esdeveniment, dissenyat per fomentar l'activitat física i el benestar entre aquest grup d'edat, va culminar ahir a Les Franqueses del Vallès amb una jornada vibrant, que s'afegeix a les viscudes a localitats com Centelles, Igualada, Barberà del Vallès o el nostre municipi.  

Al llarg de diverses setmanes, les persones participants han pogut gaudir dels beneficis d'aquesta disciplina que combina exercici físic i contacte amb la natura, aportant efectes positius en la seva salut física i mental. A més, cal afegir els llaços d'amistat que s'han creat i els moments compartits a cada sortida.

Des del Servei d'Esports "es valora positivament l'èxit de la iniciativa i la voluntat de seguir treballant per promocionar un envelliment actiu i saludable".

Un total de 37 homes i 122 dones han participat en aquesta activitat, on es reflecteix l'interès i la participació activa de les dones en la cura de la seva salut i benestar.