Visita teatralitzada a Sant Ponç

Com ja és habitual, el segon cap de setmana d'octubre tenen lloc les Jornades Europees de Patrimoni. Es tracta d'una iniciativa del Consell d'Europa i la Comissió Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991 i que està considerada l'activitat participativa més important d'Europa en relació amb el patrimoni cultural.

Des de l'Ajuntament de Corbera de Llobregat oferim una visita guiada teatralitzada al monestir de Sant Ponç, amb totes les mesures de prevenció de la COVID19. Per aquest motiu, enguany la visita es farà únicament amb cita prèvia.

El proper diumenge 11 d’octubre a les 12h podreu saber com s'emmagatzemava el cereal en temps de guerra, el procés de fabricació d'una campana i fins i tot les disputes entre el Bisbe de Barcelona i el prior del monestir de Sant Ponç!

Guia d'accés a la visita guiada

A continuació trobareu les indicacions i les mesures higiènic-sanitàries a seguir durant les activitats per la prevenció de la COVID-19:

Accessos d'entrada i sortida:

 1. Només es permet l'entrada a les persones prèviament inscrites.
 2. L'entrada i la sortida es faran per llocs diferents.
 3. A l'entrada es subministrarà gel hidroalcohòlic.
 4. Es prendrà la temperatura amb un termòmetre làser, negant l'accés a aquelles persones que estiguin per sobre dels 37ºC.
 5. A la porta d'accés es validaran les inscripcions.
 6. Un cop validada la inscripció el personal us guiarà fins a la zona assignada.
 7. A l'interior es mantindran les distàncies de seguretat seient a les persones per grups separats.
 8. En tot moment s'haurà de respectar la distància de seguretat, especialment entre grups diferents.
 9. El personal farà entrar i sortir als assistents de manera esglaonada.
 10.  L'ús de la mascareta serà obligatori en tot moment.
 11.  Al moment de fer la inscripció demanarem un telèfon de contacte per a cada grup per si fos necessari comunicar cap cas positiu.
 12.  Evitar concentracions abans i després a les entrades del recinte. Resta prohibit la concentració de més de 6 persones.

El no compliment d'aquestes mesures, podrà implicar l'exclusió a l'acte.

Recordeu que l'aforament és limitat. Podeu fer la vostra inscripció enviant un correu a turismecorbera(ELIMINAR)@corberadellobregat.cat

Desitgem que gaudiu de les Jornades Europees de Patrimoni 2020.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i l'IFSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.