Fira de Sant Jordi

A Corbera de Llobregat volem celebrar la diada de Sant Jordi sortint al carrer i us convidem a visitar les parades del comerç local i a adquirir llibres dels autors locals que estaran al stand de l'Ajuntament signant exemplars de les seves darreres obres.  Durant tot el matí podreu passejar i gaudir de la Fira de Sant Jordi a la plaça del Mil·lenari.

A més, des de l'Àrea de Comerç s'han organitzat tot un seguit de concursos a través de les xarxes socials: un concurs de microrelats, un de dibuix i un de pintura. Per a tenir més informació sobre aquests concursos, visiteu les xarxes socials de l'Ajuntament de Corbera de Llobregat.

Des de l'Àrea de Turisme es donarà a conèixer una nova ruta.  En aquesta ocasió proposem la "Ruta literària del Bandoler", una bona oportunitat de conèixer els racons de Corbera a través del seu personatge més conegut, el bandoler protagonista d'històries i llegendes.

Finalment, a la Biblioteca Municipal de Can Baró han organitzat una activitat per a infants de més de 4 anys que consisteix en l'elaboració d'un drac articulat.  L'activitat s'emetrà a través de les xarxes socials de la biblioteca.

Les activitats al carrer estan subjectes a canvis i fins i tot es podrien anular degut a modificacions s en les mesures de restricció per situació de pandèmia

Concursos a les xarxes socials