Corbera de Llobregat posa en marxa “L’Escudella del Pessebre”, una iniciativa que inclou gastronomia i tradició

Divendres, 21 de novembre de 2025

Enguany, per primera vegada, set restaurants del municipi participen a la campanya “L’escudella del Pessebre”, una proposta culinària que dona protagonisme a un plat tradicional d’hivern: l’escudella.

Del 29 de novembre a l'11 de gener, i coincidint amb la temporada del Pessebre Vivent, els restaurants

• Hotel Restaurant Can Fisa
• Restaurant El Mirador
• Hotel Can Rafel
• IWA Fish
• Fuji
• Els Fogons
• La Llar del SEC
inclouran en els seus menús una versió pròpia de l’escudella, aportant-hi personalitat i singularitat. Des de les versions més tradicionals fins a propostes creatives amb influències orientals —com en el cas de restaurants com IWA Fish o Fuji—, cada establiment oferirà una experiència gastronòmica única.

La campanya vol complementar la visita al Pessebre Vivent de Corbera —el més visitat de Catalunya— i posar en valor el comerç local i la restauració del municipi. Les persones que assisteixin al Pessebre Vivent i presentin una entrada de qualsevol sessió obtindran un obsequi o detall al restaurant, com ara una tapa, una beguda o un descompte especial.

A més, les persones que tastin el plat de L’Escudella del Pessebre podran participar en el sorteig d’un àpat per a dues persones, valorat en 80 €, en un dels restaurants adherits.

Amb aquesta campanya, l’Ajuntament de Corbera de Llobregat aposta per enfortir la col·laboració entre la gastronomia local, el turisme i la cultura, oferint una experiència completa als visitants i promovent l’activitat econòmica del municipi durant la temporada nadalenca.

Darrera actualització: 21.11.2025 | 13:55