AUROCHA

Venda on-line de carn prèmium de vaca i bou criats en llibertat. ** Venda a particulars i a restaurants **

La millor selecció de carns de vaques i bous alimentats amb pastures fresques i seleccionats un a un.

GAUDEIX DE LA CARN DELS GRANS RESTAURANTS EN LA TEVA PRÒPIA CASA. Quan volem tastar carn prèmium madurada, pensem en un bon restaurant. Els supermercats no la venen i les carnisseries selectes poden tenir alguna peça, però poca varietat. Ara pots assaborir la varietat més gran de carn madurada de diferents races a casa o en una barbacoa amb amics. Sorprèn els teus amb un menú inoblidable!

RACES DE VAQUES I BOUS ALIMENTATS DE PASTURES FRESQUES En Aurocha només venem carn de vaca i bou prèmium amb origen seleccionat, principalment de Galícia i nord de Portugal, però també importada. I te l'enviem a casa envasada al buit. Seleccionem a les nostres vaques una a una en petites ramaderies amb una criança tradicional: herba fresca i aire pur. Les toquem una a una i comprovem el seu pes, la seva proporció de greix i la seva musculatura. I, per descomptat, el seu benestar en el lloc en el qual es crien. Així aconseguim corts de la selecció més gran de races, amb sabors diferents i espectaculars. Totes les nostres peces són de les millors vaques i estan tractades amb la tècnica dry aged o maduració en sec, amb humitat i temperatura controlades. D'aquesta manera aconseguim que siguin molt més tendres. Hi ha pocs plaers com el de provar el tall d'una peça de vaca madurada de 30 a 60 dies. Sobretot, quan l'animal ha crescut lliure i cura de manera tradicional.

Darrera actualització: 23.09.2025 | 10:10