Anducas Associades

Anducas Associades

La Pau, 41

08757 - Corbera de Llobregat

Telf: 93 650 10 65

E-mail: info(ELIMINAR)@anducas.com

Web: www.anducas.com

Horari:

De dilluns a divendres de 9 a 14h i de 16:30 a 19:30h.

A Anducas Associades tenim la clara vocació d'oferir als nostres clients una gestió integral, ràpida, eficaç, personal i específica en tots aquells temes que poden incidir en la vida quotidiana de qualsevol persona, ja siguin temes legals, fiscals o d'administració.

Som una empresa especialitzada en la prestació de serveis d'Administració de Finques, Comunitats de Propietaris, Lloguers, Compravenda d'immobles, Assegurances, Laboral-Fiscal-Comptable, Advocats i Trànsit.

Posem a la seva disposició una experiència de més de 25 anys de serveis, amb un grup de persones especialitzades en constant formació, per tal d'assessorar-lo i oferir-li una garantia de professionalitat.

L'equip humà de la nostra empresa és una peça essencial de la nostra efectivitat. Companyes amb gran experiència i amb passió per la seva professió.

Estem avalats pels nostres clients, per la nostra experiència, serietat i compromís respecte al compliment de les seves necessitats. Els valors que ens caracteritzen són l'alegria, la humilitat, el tracte proper i el caràcter resolutori.
Treballem amb l'objectiu d'anticipar-nos als seus problemes. Invertim en noves tecnologies amb la finalitat de donar-li un servei àgil i ràpid. Innovem per adaptar-nos als canvis constants del mercat.

Si el seu negoci necesita assessors especialitzats, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres. Sempre ha existit una vocació de donar servei integral als nostres clients, oferint la nostra experiència i dedicació, amb personal d'elevada formació i tracte directe per solucionar les seves necessitats.