Residència sol i natura

Residència sol i natura

Ctra. de amunt, 8

08757 - Corbera de Llobregat

Telf: 93 650 25 89 / 687 74 60 34

E-mail: info(ELIMINAR)@residenciasolinatura.com

Web: http://www.residenciasolinatura.com/

Horari:

De dilluns a diumenge de 9 a 14 h i de 15 a 20h

Residència assistida i centre de dia situada en un entorn privilegiat, envoltat de natura amb magnífiques vistes, a la zona alta de Corbera, al costat de les cotxeres dels autobusos “Autocorb”, amb parada de bus a la mateixa porta de la residència.

Som centre col·laborador de la Generalitat de Catalunya (ICASS), tenim places públiques per a residència i centre de dia. El servei del centre de dia inclou: activitats lúdiques , pedagògiques amb els diferents professionals del centre i servei de menjador (esmorzar, dinar i berenar) tot a partir de 0€ al mes per a persones amb un grau de dependència reconeguda per la Generalitat de Catalunya.

D'altra banda disposem de transport propi per al centre de dia.

Edifici de nova construcció de més de 1.000 m2 construïts, i 1.700 m2 de terrasses i jardí, amb hort i petanca. Habitacions dobles i individuals, amb bany, llits articulats, televisor i telèfon, amb capacitat per a 37 residents, més 25 usuaris del centre de dia.

Serveis: residència assistida centre de dia estades temporals post-operatoris i convalescències suport personal, familiar i social atenció mèdica i d’infermeria rehabilitació i fisioteràpia teràpia ocupacional podologia perruqueria activitats lúdiques i culturals diverses sortides a l’exterior horticultura assessorament jurídic gratuït per al finançament de les estades.

Xarxes socials